Din integritet är viktig

Tack för att du har valt Skills Rekrytering som en karriärmöjlighet. Att skydda dina personuppgifter och integritet är viktigt för oss. Denna integritetspolicy gäller för dig som är kandidat hos oss i rekryteringssammanhang när du har ansökt till en specifik tjänst och när du registrerar dig som spontant intresserad av en framtida tjänst. Denna integritetspolicy gäller from 25 maj 2018 och kan komma att justeras. Om vi genomför några omfattande ändringar i hur vi behandlar dina personuppgifter kommer vi att informera dig via den email som du har registrerat och ge dig möjlighet att ta ställning.

Skills Rekrytering är Personuppgiftsansvariga. Skills Rekrytering, Hantverkargatan 2B, 722 12 Västerås. De personuppgifter som vi samlar in och behandlar kommer endast att vara tillgängliga för rekryteringskonsulter hos Skills Rekrytering. Genom din ansökan i ett rekryteringsuppdrag ingår du i rekryteringsprocessen och vår uppdragsgivare kan komma att ta del av dina personuppgifter. Uppdragsgivaren blir då Personuppgiftsansvarig för hantering av aktuella personuppgifter och följer sin process. Om du registrerar en spontanansökan för att finnas i vårt nätverk kommer dina personuppgifter inte att delas utan ditt godkännande. Om du ombeds lämna in referenser är det ditt ansvar som kandidat att informera referenter att deras kontaktuppgifter lämnas ut och att Skills Rekrytering kommer att ta kontakt.

Lagring och hantering av uppgifter. Dina personuppgifter samt ansökningshandlingar behandlas och lagras med stor respekt för din integritet. Vi lagrar dem så länge som krävs ur rekryteringssyfte eller tills du själv begär att bli borttagen ur kandidatsystemet. När du har funnits i vår kandidatbank i fem år från din registrering erhåller du ett mail från oss med inbjudan om förlängning för att finnas kvar i vårt nätverk. Om du väljer att Tacka nej raderas din profil ur vår kandidatbank. Du kan själv uppdatera din profil och dina dokument när som helst genom att följa samma procedur som för att registrera en ny ansökan. Vänligen kontakta oss på info@skillsrekrytering.se om du vill att dina personuppgifter ska raderas.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

• Namn
• Personnummer
• E-postadress
• Mobiltelefonnummer
• CV och Personligt Brev
• LinkedIn eller Facebook-profil om du registrerat din ansökan via någon av dessa kanaler
• Fotografi om du valt att bifoga det
• Övriga ansökningshandlingar som du delger Skills Rekrytering exempelvis uppladdade betyg och intyg. Vi ber dig att bara delge oss relevant information som är av värde för rekryteringsprocessen.

Vi är uppdaterade. Skills Rekrytering intygar att lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med rekrytering? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hitta rätt talanger till din organisation. Kontakta oss för mer information och samarbete!

*” anger obligatoriska fält