Interim Management

Vi erbjuder snabba och effektiva lösningar för företagets utmaningar. En interimslösning ger flexibilitet och kompetens inom olika områden från specialist till ledarskap. Med vår erfarenhet och nätverk av skickliga interimskonsulter kan vi hjälpa dig att uppnå önskade resultat.

Interim Management

VI HJÄLPER DIG ATT ANLITA RÄTT PERSON

Vi erbjuder snabba och effektiva interimslösningar inom ett brett kompetensområde, från specialister inom Inköp, Ekonomi, Engineering, Finans och HR till Senior Management. Våra kunder har då och då behov av att stärka upp med en extra resurs under en tidsbegränsad period. Anledningarna kan vara många, exempelvis vid ett större förändringsarbete, tillfällig frånvaro som sjukdom eller tjänstledighet, avlastning under pågående rekrytering eller vid ett större systembyte.

Hör av dig så berättar vi mer om Skills-teamet!

Trygga, professionella och långsiktiga

Vi har arbetat inom rekrytering under många år och har därigenom byggt upp ett omfattande kontaktnät av erfarna och kompetenta interimskonsulter. Det gör att vi snabbt kan hjälpa dig att lösa tillfälliga behov på ett professionellt sätt. Dessa duktiga konsulter är vana att kliva in i nya miljöer och snabbt sätta sig in i verksamheter och uppdrag. Skills-teamet består av konsulter med återkommande uppdrag via oss. Vi jobbar inte bara långsiktigt med rekrytering, utan även med vår interimsverksamhet.

Flexibel support för dina affärsbehov

När du väljer våra interimslösningar så kan du vara säker på att du får en flexibel lösning som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Vi tar hand om allt det praktiska och hjälper dig att anlita rätt person för uppdraget. Oavsett vilken utmaning du står inför, är vi här för att hjälpa dig att uppnå önskat resultat.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stödja och stärka din verksamhet under en tidsbegränsad period.

Snabba och effektiva lösningar för din verksamhet

Snabba och effektiva lösningar för din verksamhet

Snabbt aggerande

Vi förstår vikten av att agera snabbt och effektivt när det uppstår utmaningar i verksamheten. Våra interim managers är redo att träda in och leverera resultat från dag ett.

Kompetent ledning

Våra erfarna interim managers är skickliga på att hantera allt från förändringsprojekt till övergångsperioder och kritiska projekt med precision och professionalism.

Flexibel lösning

Vi erbjuder en flexibel lösning som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Oavsett om det handlar om kortvariga uppdrag eller långsiktiga projekt, är vi här för att stödja och stärka din verksamhet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med rekrytering? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hitta rätt talanger till din organisation. Kontakta oss för mer information och samarbete!

*” anger obligatoriska fält