Rekrytering & Search

Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kandidater, där varje möte är en möjlighet att skapa värde. Vår rekryteringstjänst är skräddarsydd för att matcha ditt företags specifika behov och krav.

Specialister på rekrytering

Talang för relationer

Med över 40 års erfarenhet inom Rekrytering & Search har Skills i Västerås byggt sina processer på effektiva och professionella metoder. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kandidater i Mälardalen och Västmanland, där varje möte är en möjlighet att skapa värde. Vi förstår att din tid är värdefull, och varje interaktion med oss är utformad för att ge dig något tillbaka.

Skräddarsydd rekrytering för unika företagsbehov

Vi värderar alla individers lika värde och tror på öppen och ärlig kommunikation i varje situation. Med flexibiliteten hos ett mindre företag anpassar vi oss efter våra kunders unika önskemål och behov. Vår rekryteringstjänst är skräddarsydd för att matcha ditt företags specifika behov och krav.

Hitta rätt kandidat med vår erfarenhet och vårt nätverk

Oavsett om du letar efter en nyutexaminerad talang eller en erfaren ledare, använder vi vår omfattande erfarenhet och nätverk av kandidater för att hitta rätt person för varje position. Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive Search & Headhunting, en hel rekryteringsprocess från början till slut, Second Opinion med djupintervjuer, tester och referenstagning samt möjligheten att placera våra rekryterare på plats hos er för att arbeta i era system.

Våra processer för effektiv rekrytering

Våra processer för effektiv rekrytering

Search & Headhunting

Vi använder vår omfattande erfarenhet och nätverk för att aktivt söka och headhunta de bästa talangerna för din organisation.

Hel rekryteringsprocess

Från första kontakt till anställning, leder vi dig genom hela rekryteringsprocessen för att säkerställa en smidig och effektiv anställning.

Second opinion

Vi erbjuder djupintervjuer, tester och referenstagning för att ge dig ytterligare insikt och säkerhet i dina rekryteringsbeslut.

Rekryterare på plats

Om så önskas kan våra erfarna rekryterare placeras på din arbetsplats för att arbeta i ditt system och säkerställa en sömlös integrering.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med rekrytering? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hitta rätt talanger till din organisation. Kontakta oss för mer information och samarbete!

*” anger obligatoriska fält